Mogen wij je huisapotheker worden?

Patiënten kunnen vanaf 1 oktober een  huisapotheker, vergelijkbaar met de huisarts, inschakelen.  Als je aan een chronische aandoening lijdt, heb je baat bij een persoonlijke begeleiding van je geneesmiddelengebruik, zeker als je verschillende geneesmiddelen per dag neemt. Door een huisapotheker te kiezen, krijg je doorlopende opvolging afgestemd op jouw noden!  Als je aan een chronische aandoening lijdt, kan je huisapotheker je echt helpen zo gezond mogelijk te blijven.

Wat doet je huisapotheker voor jou?

  • Je huisapotheker heeft een volledig overzicht van de geneesmiddelen die je neemt.
  • Je huisapotheker heeft altijd een juist medicatieoverzicht voor je klaar.
  • Je huisapotheker staat in voor persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw noden.
  • Je huisapotheker werkt samen met je (huis)arts en andere zorgverleners en is je contactpersoon voor informatie over je medicatie. 

Apotheek Loksbergen heeft al jaren ervaring met het maken van medicatieoverzichten. Veel van onze patiënten zijn intussen al overtuigd van deze service. Door een overeenkomst te tekenen kan ook jij je toestemming geven om ons als huisapotheker in te schakelen. Hoeveel kost de dienstverlening van je huisapotheker? Helemaal niets! Handig, toch? Wens je meer te weet te komen over wat deze dienstverlening voor jou kan betekenen? Praat erover en we geven je graag de juiste informatie!