Wegenwerken in Loksbergen

De wegenwerken  situeren zich nu ter hoogte van het centrum van Loksbergen. Onze parking is nog steeds bereikbaar vanaf de Lindestraat. Het kan  wel zijn dat je één van de omleidingswegen moet volgen om de apotheek te bereiken. Momenteel zijn we opnieuw bereikbaar vanuit Halen. Je moet dan wel nog de omleiding via de Oude Leuvensebaan volgen of je kan er via de kerk en dan via de Panoven geraken. We zullen je up-to-date informeren over onze bereikbaarheid via Facebook.

Ondertussen hebben we onze nieuwe website gelanceerd. De webshop beschikt over een interactieve chatmodule en de mogelijkheid om online medicatie te bestellen of aan te kopen. De medicatie wordt zelfs gratis aan huis geleverd voor onze trouwe klanten!
We doen er immers alles aan doen om onze trouwe klanten ook bij minimale bereikbaarheid maximale service te kunnen garanderen.

We staan uiteraard ook altijd via ons telefoonnummer 013/44.19.86 voor je klaar. Een telefoontje of mailtje volstaat! Aarzel niet ons te contacteren bij vragen rond bereikbaarheid of noodzakelijke leveringen aan huis.

Groetjes van het team van apotheek Loksbergen.
Geertrui - Liesbeth - Jos - Leen - Toon