Over ons

Onze apotheek in Loksbergen is al meer dan 25 jaar een gevestigde waarde.  Met een gezonde mix van ervaring, kennis en enthousiasme krijgen onze patiënten steeds een advies op maat. Onze persoonlijke aanpak en begeleiding is onze grootste troef. En dat merken onze trouwe en tevreden klanten!

Onze slogan is 'apotheek Loksbergen, je huisapotheker'. Dit wil zeggen dat we je intensief begeleiden zodat je je geneesmiddelen zo correct, efficiënt en veilig mogelijk gebruikt. Voor een optimale gezondheid is er immers meer nodig dan medicatie. We informeren je over de werking en de bijwerking van je medicatie. We kijken ook na of er geen onverenigbaarheden zijn: twee geneesmiddelen die je niet mag combineren of bepaalde voeding die je beter kan vermijden. Nuttige informatie voor elke patiënt!

Onze begeleiding gaat nog verder. We maken indien gewenst een medicatieoverzicht, verpakken je medicatie per innamemoment, doen begeleidingsgesprekken bij nieuwe medicatie of gesprekken over het goed gebruik van geneesmiddelen. Meer informatie hierover vind je in de rubriek 'medicatiebegeleiding'.
Omdat we je informeren en ondersteunen, raak je beter betrokken met je medicatie en je gezondheid. Dit zorgt voor gezondheidswinst!

We begeleiden met veel plezier toekomstige apothekers in hun laatste jaar aan de KU Leuven. Zo houden we voeling met de nieuwste wetenschappelijke inzichten.
We streven bovendien naar een optimale bereikbaarheid. Daarom investeerden we in een gebruiksvriendelijke webshop en app waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we altijd voor je klaar!
Ben je dus op zoek naar kwaliteit, service en zorg? Aarzel niet om ons te contacteren. We nemen graag onze tijd voor jou in alle discretie en vertrouwen en dit steeds met de glimlach.

                                                                                        Ons team

Geertrui Put

Apotheker-titularis

mail

Geertrui studeerde in 2005 af als apotheker aan de KU Leuven. In 2010 nam ze de apotheek over van Jos en Ingrid. Geertrui is de titularis van Apotheek Loksbergen en staat in voor het algemeen beheer van de apotheek. Ze is getrouwd met Philippe en samen hebben ze een dochtertje Julie. In haar vrije tijd geniet ze van haar gezin en haar drie shetlandpony’s.

Liesbeth Backaert

Apotheker - Adjunct 

Liesbeth studeerde in 2012 af aan de KU Leuven en deed haar stage in Apotheek Loksbergen. Sinds augustus 2012 is ze mee het vaste gezicht van Apotheek Loksbergen. Ze is een enthousiaste apotheker die altijd klaar staat voor onze patiënten. Liesbeth en haar vriend Maarten hebben een schattig zoontje, Jules. In haar vrije tijd tennist ze.

Jos Bollen

Apotheker - Adjunct

 Jos gaf in 2010 de apotheek over aan Geertrui en Philippe. Jos en Ingrid runden sinds 1992 de apotheek in Losbergen. Jos doet het sindsdien wat rustiger aan, maar blijft werkzaam in de apotheek. Hij is onze bereidingenspecialist. In zijn vrijetijd houdt Jos zich bezig met zijn twee kleinzonen. Zijn zoon Joris is zijn oogappel.


Leen Kesters

Apotheker - Adjunct

Leen studeerde af als apotheker aan de KU Leuven in 2016 en deed haar stage in onze apotheek. Leen is ons zonnetje in huis en ze is gepassioneerd door fotografie. Ze versterkt ons team op woensdag en zaterdag.

Philippe Elens

Zaakvoerder - Echtgenoot

 Philippe is de man van Geertrui en mede-zaakvoerder van apotheek Loksbergen. Hij houdt zich achter de schermen bezig met het beheer van de apotheek. Philippe werkt als communicatieadviseur bij KBC.

 

Julie Elens

Apotheker in spe ;-)

 Julie is het vrolijke dochtertje van Geertrui en Philippe. Ze is 5 jaar en zit in de kleuterklas van de school in Loksbergen. Ze houdt van dansen en zwemmen.